HyresHuset

Att utveckla och förädla våra fastigheter kontinuerligt ser vi som en självklarhet. Vårt mål är att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard och trivsamma gårdar med gröna ytor där du som hyresgäst kan trivas och känna trygghet.
Vi vill också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja både sport och kultur i Katrineholm. Hyreshuset är det samlingsnamn som vi har för våra fastighetsbolag som alla är verksamma i Katrineholm. Två av dessa är Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets AB. Tillsammans äger och förvaltar vi 819 lägenheter och 47 lokaler. När du söker lägenhet eller lokal är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Wihoo! Nu är vi igång med projektet Trapphusvärdar i Kv Viljan. Som värd ska de hjälpa oss och boende i området att skapa ännu bättre trygghet och gemenskap. Ni som bor i kvarteret kommer få information om vem som är värd i ert trapphus. Kul att @triangelgarden också är en del av projektet. Tack alla inblandade. Det här kommer bli bra! #viskaparboendesomgörskillnad #triangelgården #trapphusvärd #kvarteretviljan ... See MoreSee Less

View on Facebook

HyresHuset Tingshusgatan 6
641 45 Katrineholm

9 hours ago

Visit Katrineholm

Musikalisk utflykt på Julita II ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »