Vrena Boutique

Välkommen till livsstilsbutiken på landet. I vår gamla industrilokal erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av kläder och inredning.

Hemma på Lilla Stentorp utanför Vrena i Sörmland har vi förvandlat vår industrilokal till en livsstilsbutik med namnet Vrena Boutique. Här hittar du ett noga utvalt sortiment av kläder och inredning samt allt du behöver till det dukade bordet.

Sörmland ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi är båda födda och uppvuxna här. Vi tycker att Sörmland med det öppna landskapet, slotten och herrgårdarna, fina skogarna och jaktmarkerna andas kvalitet. Här finns en rad olika matproducenter och förädlare som levererar riktigt bra produkter som vi gärna bidrar till att sprida via våra verksamheter.

Erik äger och driver sedan många år en festvåning på Slottet och en cateringverksamhet som utgår från Vrena. Verksamheterna genomsyras av kvalitativa råvaror med sörmländsk anknytning. Linda har levt och arbetat utomlands i några år. Har bakgrund inom kund-, verksamhets- och affärsutveckling blandat med marknadsföring och turism. Vi delar intresset för naturen och jakten och tror att fler skulle behöva en dos av det lantliga livet.

Vi vill med vår boutique dela med oss av några utvalda favoriter bland produkter och upplevelser. Hoppas det passar även för dig.

Välkommen till oss

/Linda & Erik

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Vrena Boutique Lilla Stentorp 7
611 98 Vrena

22 hours ago

Visit Katrineholm

Vi har så många fina offentliga konstverk i Katrineholm 😍
Om man vill veta mer om dem eller helt enkelt bara hitta allihop så finns nu en ny, uppdaterad folder att hämta på turistinformationen! 🎨🌿
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »