Änglarnas Kök & Café

Änglarnas Kök är ett cateringföretag som huvudsakligen verkar i Södermanland . Vårt kontor finns i Katrineholm, där också de flesta av våra kunder är. Nu har vi även caféverksamhet på Stortorget i Katrineholm. Välkomna in!

Målsättning
Målsättningen med verksamheten är att alltid förse kunden med den produkt han förväntar sig i avseende på kvalitet, pris och leveransdatum. Och helst överträffa förväntningarna!

Vårt uppdrag
Vi vill ge god service för ett rimligt pris till små och medelstora företag och privatpersoner i regionen.

Företagsprofil
Vi vänder oss främst till små och medelstora företag och privatpersoner. Inget är omöjligt för oss på Änglarnas kök. Vår idé är att maten ska lagas från grunden av oss och din vardag/ möten/ fest kan njutas och du kan ägna dig åt dina gäster.

21 hours ago

Änglarnas Kök

Vi tackar Byggsolid för beställningen 🙏🏻.
Vill du också beställa lyxiga smörgåsar eller någon annan form av riktigt god cateringmat till dig eller ditt företag så ring 0150-344100 eller maila på info@anglarnaskok.se eller gå in på www.anglarnaskok.se
Välkommen & trevlig sommar! 👼❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Änglarnas Kök & Café Köpmangatan 16
641 30 Katrineholm

24 hours ago

Visit Katrineholm

Glassugen?! 🍨 Då måste ni prova glassen på Djulö Glasscafé! Här finns gräddglass från SIA Glass med 24 olika smaker på kulglass! Alla hittar garanterat sin favorit 😋 Och du, det är öppet alla dagar i veckan kl 11.00-19.30! 🍦 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »