Bo på Julita Gård

Boende i herrgårdsflyglar
Här bor du i historiska och vackra museala byggnader alldeles intill sjön Öljaren. Herrgårdsflyglarna på Julita Gård har 16 bäddar fördelade på 8 rum.

Vandrarhem
Julita vandrarhem ligger vackert beläget inne i museiparken. Här ryms 34 bäddar fördelade på 9 rum. Mötesrum finns att tillgå i vandrarhemmet.

Café Julita Skans och Julita Wärdshus
Passa på att ta en hembakad fikapaus på trevliga Café Julita Skans som ligger vid muséet. Glöm inte att även göra ett besök på Julita Wärdshus, som drivs av stjärnkocken Tommy Myllymäki.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

4 weeks ago

Julita gård

Höstöppet på Julita gård. Du vet väl om att du kan ta med svampar för artbestämning lördag 12 september kl 11-16? Det är blivande svampkonsulenter från Åsa folkhögskola som medverkar med en svamputställning. Passa på att bekanta dig med de bästa matsvamparna och lär dig att känna igen de farligaste giftsvamparna. Det bjuds också på tips om hur du kan ta tillvara svamp på lite annorlunda sätt. Ta chansen att vinna ett eget svamphus på tipspromenaden som arrangeras. Om du vill ta med egna svampfynd för bedömning bör svampen vara hel och ha foten kvar. Välkommen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bo på Julita Gård Julita Gård
643 98 Katrineholm

4 days ago

Visit Katrineholm

K A T R I N E H O L M S R E S A N 🧳
.
.
Nils upptäcktsfärd fortsätter i natursköna Bie, närmare bestämt Bie Brunnspark. 🍁 "Oj vilka tjusiga och konstiga hus!" säger Nils. I mitten av 1800-talet var Bie en känd kurort. Här erbjöds bland annat karbad, ångbad i skåp och gyttjebad. 🛀 "GYTTJEBAD! Det vill jag prova" skrattar Nils och sätter sig i paviljongen för att njuta av höstsolen ☀️
.
.
#katrineholmsresan #biebrunnspark #visitkatrineholm #visitsormland #gyttjebad
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »