Christian Koivumaa Konst

Det glädjer mig att du besöker min sida och att du förhoppningsvis hittar några konstverk som fångar ditt intresse. Jag heter Christian Koivumaa och är en passionerad akvarellmålare. Akvarell är ett utmanande medium på många vis och det är just det som fick mig att fastna för det.

Innan jag började med akvarell så tävlade jag inom karate. Jag hade en hög målsättning och strävade mot att bli bäst i över femton år. Alla som tävlat på en hög nivå är medvetna om vad som krävs för att nå sina högsta mål. Efter att jag tvingades att avsluta min tävlingskarriär på grund av skador så började jag leta efter något annat att utvecklas inom. Jag provade akvarell för första gången år 2007 har sedan dess försökt utveckla den konstformen. Återigen så strävar jag efter att bli riktigt bra på något och kanske lyckas jag inspirera människor på vägen.

/Christian Koivumaa

6 days ago

Christian Koivumaa

Tävlingen är avslutad!

Tack till alla er som var med i tävlingen och hjälpte till att dela evenemanget. Ni fick i uppdrag att gissa vilka fem länder som som tittar mest på mina youtubevideos den senaste månaden.

Här har ni en svaret. Om jag sett rätt så är det två personer som prickat in tre rätt och därmed blivit vinnare av ett varsitt motiv.

Grattis! :)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Christian Koivumaa Konst Åsgatan 5
641 34 Katrineholm

1 day ago

Visit Katrineholm

Glassugen?! 🍨 Då måste ni prova glassen på Djulö Glasscafé! Här finns gräddglass från SIA Glass med 24 olika smaker på kulglass! Alla hittar garanterat sin favorit 😋 Och du, det är öppet alla dagar i veckan kl 11.00-19.30! 🍦 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »