Christian Koivumaa Konst

Det glädjer mig att du besöker min sida och att du förhoppningsvis hittar några konstverk som fångar ditt intresse. Jag heter Christian Koivumaa och är en passionerad akvarellmålare. Akvarell är ett utmanande medium på många vis och det är just det som fick mig att fastna för det.

Innan jag började med akvarell så tävlade jag inom karate. Jag hade en hög målsättning och strävade mot att bli bäst i över femton år. Alla som tävlat på en hög nivå är medvetna om vad som krävs för att nå sina högsta mål. Efter att jag tvingades att avsluta min tävlingskarriär på grund av skador så började jag leta efter något annat att utvecklas inom. Jag provade akvarell för första gången år 2007 har sedan dess försökt utveckla den konstformen. Återigen så strävar jag efter att bli riktigt bra på något och kanske lyckas jag inspirera människor på vägen.

/Christian Koivumaa

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Christian Koivumaa Konst Åsgatan 5
641 34 Katrineholm

5 days ago

Visit Katrineholm

Sommaren är i full blom på Julita gård!
Imorgon är det Biets Dag 🐝
På söndag börjar Julitafestivalen 🎶
Och Sommarutställningen av KIKK - Konstnärer i Katrineholms kommun kan du njuta av varje dag 😍På lördag 13 juli är det dags för Biets dag på Julita gård (10-16). 🐝 Ta del av intressanta föreläsningar, blomstervandring, slunga honung och provsmaka, gå tipspromenad. Biet Elin träffar Pettson och Findus och lär sig hur man dansar i bikupan. Ett evenemang för hela familjen. Ordinarie entrépriser gäller. 120 kr för vuxna, 50 kr för barn 3-18 år. Säsongskort 250 kr. Välkommen!
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »