Elvegård

Åsa Elvegård – naturlig hälsa för människor och djur.

Jag erbjuder konsultationer, kurser och utbildningar för både två- och fyrbenta vänner inom olika områden i natur- och energimedicin. Jag jobbar även med medial vägledning.
Jag är utbildad på både human- och djursidan i olika grenar av alternativmedicin. Min bana i det här området började när jag arbetade som hundpsykolog för 20 år sedan. Jag såg att hundarna – och deras ägare ofta kunde få stor hjälp av alternativa metoder och intresset ledde till att jag utbildade mig till aromaterapeut, ett fantastiskt redskap för både människor och djur. Jag har även ökat på den medicinska biten med en utbildning till klassisk djurhomeopat. Som hundpsykolog blev djurkommunikation något som växte fram naturligt, och jag har gått certifieringskurser i ämnet.

Ett stort område i mitt yrkesliv är Reiki, en metod för energimedicin i form av healing som används över hela världen, där efterfrågan på kurser nu är jättestor och jag arbetar både här i Katrineholm och Stockholm med utbildningar. Förutom Reiki har jag kurser och workshops i djurkommunikation, aromaterapi, aromamassage, medial utveckling, tarotkort, holistisk djurhälsa mm.

Jag ger konsultationer på plats och på distans via telefon.

Varmt välkommen!

Elvegård Fjällskäfte 2
641 97 Katrineholm

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.
[asbra-instafeed]
Translate »