Forss Webservice

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Du kan vara novis eller proffs, företagare eller privatperson, vi utgår alltid från ditt specifika behov. Hos oss blir du inte nerpratad om det senaste och häftigaste. Istället lyssnar vi på dig och hjälper dig ta fram en lösning som gynnar just dig och ditt företag.

Forss Webservice AB startades 1998 av den då 13-åriga Mattias Forss. Sedan dess har resan gått från att vara en hobbyverksamhet i Katrineholm till att bli ett rikstäckande IT-företag med ca 2000 kunder. Resan har gått via bl.a. den klassiska källarlokalen till att vi nu inryms i en egen fastighet på expansiva Lövåsen i Katrineholm.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

10 months ago

Forss Webservice AB

Vi blir nu både granne och samarbetspartner med Padel Arena Katrineholm ... See MoreSee Less

View on Facebook

Forss Webservice Videvägen 15
641 49 Katrineholm

När snön täcker backen blir vi väl alla barn på nytt!! Snö bjuder in till ett flertal roliga aktiviteter för både stora och små! På Sköldinge Idrottsplats hittar du tillexempel både pulkabacke och skridskobana! Har du fler tips på bra pulkabackar, dela gärna med dig här! ❄🛷 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »