Fotograf Catrine G

Det blir allt viktigare för företag att synas i Sociala Medier och det tar allt mer tid för företagen att se till att ha bilder, text och hashtags som når ut till rätt målgrupp.
Mitt namn är Catrine Gugig och jag finns här för de företag som inte har möjlighet eller tid att hålla sina Sociala Medier uppdaterade.
Jag har min bas i Katrineholm men åker ut till kunden, fotograferar, skriver texter och ger förslag på hashtags efter kundens önskemål och Sociala Media strategi.
Vill du veta mer om vad jag kan erbjuda ditt företag kan du besöka mig på catrinesfoto.se, ringa mig på 073-429 55 84 eller skicka ett mejl till catrine@catrinesfoto.se så berättar jag hur jag kan hjälpa just dig.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

5 months ago

Catrinesfoto

Vacker himmel denna ljuva kväll 🥰 blev en kvällspromenad med minstingen i vagnen medan de ”stora” spela fotboll 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fotograf Catrine G Drottninggatan 1
641 30 Katrineholm

När snön täcker backen blir vi väl alla barn på nytt!! Snö bjuder in till ett flertal roliga aktiviteter för både stora och små! På Sköldinge Idrottsplats hittar du tillexempel både pulkabacke och skridskobana! Har du fler tips på bra pulkabackar, dela gärna med dig här! ❄🛷 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »