Fridhems Kaffestuga & Gårdsbutik

Vi heter Mattias & Marina Andersson och är ägare till Fridhems Kaffestuga sedan 1 mars 2018. Vi äger och driver till vardags Älvesta gård i Sköldinge ca 3,5km från Fridhems Kaffestuga.

Vår tanke med Fridhems kaffestuga är att den ska fortsätta som kaffestuga och erbjuda en fridfull historisk miljö. Vi erbjuder därför en kaffepaus i en genuin miljö från 1800-talets mitt med hembakat bröd. Våra bakverk och bröd innehåller i huvudsak bara svenska och/eller ekologiska produkter men vi unnar oss utländska ekologiska produkter såsom kaffe, vanilj, citroner mm som inte går att odla i Sverige.

På Fridhem finns även en lada för konst där just du har möjlighet att låna lokalen för en utställning. Det finns även en mindre möteslokal i en av byggnaderna för ca 30-35 personer som står till ert förfogande. Prata med någon i personalen för bokning av konsthall och möteslokal.

Nu har vi fyllt på med hamburgare och nötfärs i gårdsbutiken! Det har även kommit in bröd från Huså, mjöl från Warbro kvar och nya presentartiklar! Öppet lördag mellan kl 11-16!
Välkomna!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Fridhems Kaffestuga & Gårdsbutik Sköldingeby Fridhem 1
641 64 Sköldinge

10 minutes ago

Visit Katrineholm

Loppisväder! 🌧 I Katrineholm med omnejd finner du många loppisar och secondhandbutiker. Har du någon favorit? Dela gärna med dig i kommentarsfältet! Denna bild är från Loppisen på Ängby Gård i Björkvik 🧳
.
.
#katrineholm #sverigeslustgård #loppisikatrineholm #loppis #secondhand #sörmland
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »