Hudhälsan KC

Välkomna till Hudhälsan KC, vi finns mitt i centrala Katrineholm. Här kan du  välja ur ett brett utbud av härliga behandlingar i en rofylld och skön miljö. Vår vision är att du som kund ska få bästa service och erbjudas behandlingar av högsta kvalitet!

Hos oss kan du köpa högkvalitativa hudvårdsprodukter och vi ger dig gärna råd och tips om hur du bäst kan sköta om din hud.

Hudhälsan drivs av Johanna och Sofia Ledenvik. Två svägerskor som brinner för hudvård.

Johanna tog sin examen från International Beautyschool of Sweden (Numera Hudvårdshögskolan IBS) i januari 2013. Efter examen jobbade hon på Spahuset i Örebro i fyra år som hudterapeut och wellnessvärdinna och lärde sig även spraytan innan hon startade eget tillsammans med Sofia.

Sofia tog sin examen från International Beautyschool of Sweden i juni 2015. Hon började göra elevbehandlingar på Emmakliniken under utbildningstiden och fick därefter jobb där. Hon har även vidareutbildat sig och tagit examen i fransförlängningar.

Vi är båda Auktoriserade Hud- och Spaterapeuter och båda har även internationell examen. Vi är väldigt måna om att hålla vår kompetens på topp genom att vidareutbilda oss kontinuerligt.

Varmt välkomna till oss!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

2 months ago

Hudhälsan KC

Foton från tidslinjen ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hudhälsan KC Stortorget 1
641 30 Katrineholm

1 hour ago

Visit Katrineholm

K A T R I N E H O L M S R E S A N 🧳
.
.
Idag strosar Nils runt i stadens centrum och kikar i de charmiga butikerna. Han tar sig en paus vid Stortorgets fontän och provar fiskelyckan 🎣 "Här var mysigt men det nappar lite dåligt." utbrister Nils. Fontänen tillkom troligtvis under 1920-1930-talet och är en perfekt mötesplats ⛲ "Jag ska passa på att köpa lite lokalt fredagsmys." tjoar Nils och studsar vidare in i en butik. 🛍
.
.
#katrineholm #shoplocal #katrineholmsresan #localisthenewblack #fiskelycka
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »