Hudhälsan KC

Välkomna till Hudhälsan KC, vi finns mitt i centrala Katrineholm. Här kan du  välja ur ett brett utbud av härliga behandlingar i en rofylld och skön miljö. Vår vision är att du som kund ska få bästa service och erbjudas behandlingar av högsta kvalitet!

Hos oss kan du köpa högkvalitativa hudvårdsprodukter och vi ger dig gärna råd och tips om hur du bäst kan sköta om din hud.

Hudhälsan drivs av Johanna och Sofia Ledenvik. Två svägerskor som brinner för hudvård.

Johanna tog sin examen från International Beautyschool of Sweden (Numera Hudvårdshögskolan IBS) i januari 2013. Efter examen jobbade hon på Spahuset i Örebro i fyra år som hudterapeut och wellnessvärdinna och lärde sig även spraytan innan hon startade eget tillsammans med Sofia.

Sofia tog sin examen från International Beautyschool of Sweden i juni 2015. Hon började göra elevbehandlingar på Emmakliniken under utbildningstiden och fick därefter jobb där. Hon har även vidareutbildat sig och tagit examen i fransförlängningar.

Vi är båda Auktoriserade Hud- och Spaterapeuter och båda har även internationell examen. Vi är väldigt måna om att hålla vår kompetens på topp genom att vidareutbilda oss kontinuerligt.

Varmt välkomna till oss!

Hudhälsan KC Stortorget 1
641 30 Katrineholm

16 minutes ago

Visit Katrineholm

Loppisväder! 🌧 I Katrineholm med omnejd finner du många loppisar och secondhandbutiker. Har du någon favorit? Dela gärna med dig i kommentarsfältet! Denna bild är från Loppisen på Ängby Gård i Björkvik 🧳
.
.
#katrineholm #sverigeslustgård #loppisikatrineholm #loppis #secondhand #sörmland
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »