Nya Gården Forsa Bruk

B&B i 1700-talsflygel en mil sydväst om Katrineholm.

Huset ligger i en stor trädgård som avgränsas av en kanal på baksidan. Härlig kvällssol. Uteplats och grill. Underbara bad kan intas i det fina vattnet, med egen brygga.

Flygeln har fyra sovrum/elva bäddar och i stora huset finns två rum. Välkommen att hyra en natt, en weekend eller längre.

Det finns även en bagarstuga på gården från 1700-talet. Idag används huset som butik med antikviteter och inredning. Öppet efter överenskommelse.

På Nya Gården i Forsa Bruk finns den gamla Bagarstugan från 1700-talet kvar. Här bakades brödet till människorna som bodde och verkade i Forsa Bruk förr i tiden. Huset ligger precis intill Lillsjön som sedan fortsätter ut i Forsaån ner mot sjön Bjälken. Bakom huset rinner en kanal. Idag används huset för Butik Bagarstugan till antikviteter och inredning.

Aktiviteter att roa sig med
Det finns många aktiviteter kring Nya Gården och ett urval kan vara stigar för promenad, löpning och ridning. Kanot och häst finns att hyra. Fiske och kräftfiske kan erbjudas. Vi erbjuder även lektioner i segling om vinden tillåter.

I närheten ligger även många golfbanor.

Fix på hög höjd😅😅Ronny, Conny o Sonny tittar intresserat på😃
Härlig sommar här!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nya Gården Forsa Bruk Birgitta och Pär Bäckman
641 91 Katrineholm

17 hours ago

Visit Katrineholm

Glassugen?! 🍨 Då måste ni prova glassen på Djulö Glasscafé! Här finns gräddglass från SIA Glass med 24 olika smaker på kulglass! Alla hittar garanterat sin favorit 😋 Och du, det är öppet alla dagar i veckan kl 11.00-19.30! 🍦 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »