Proverde Assistans

Välkommen till ProVerde Assistans för en friare och innehållsrikare vardag

Vi är en personlig assistansanordnare i privat regi sedan 2006, efter att ha verkat inom den kommunala handikappomsorgen på chefsnivå sedan 1994 då den nya LSS-lagen tillkom.

Vi har det mindre företagets familjära atmosfär kombinerat med snabb beslutsgång och flexibilitet. Tillsammans med erfarna och kompetenta medarbetare, anser vi oss med vår breda erfarenhet, kunskap och engagemang kunna ge brukaren en fungerande vardag och den närhet, omtanke och trygghet som är grundtanken i vår verksamhet.

Har Du som anhörig eller funktionsnedsatt funderingar över personlig assistans t.ex., vad innebär begreppet assistans, vem är assistansberättigad, hur ansöker man om timmar och till vem skall ansökan gå, så ring oss gärna för ett förutsättningslöst samtal. Vi är aldrig längre bort än en telefon!

Vi har de flesta uppdragsgivare inom Katrineholms kommun men har även distansuppdrag i övriga Sverige.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: ProVerde-Assistans-690046597758139
Type: OAuthException

Proverde Assistans Fredsgatan 15 C
641 30 Katrineholm

18 hours ago

Visit Katrineholm

Glassugen?! 🍨 Då måste ni prova glassen på Djulö Glasscafé! Här finns gräddglass från SIA Glass med 24 olika smaker på kulglass! Alla hittar garanterat sin favorit 😋 Och du, det är öppet alla dagar i veckan kl 11.00-19.30! 🍦 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »