Ridled Sörmland

Närmare 40 mil av slingrande vägar genom det vackra Södermanland. Rid, åk häst och vagn, vandra eller cykla – det finns många sätt att ta sig fram på vår ridled.
Lederna är markerade med lila pilar.

Du tar dig fram i din egen takt så långt du vill och orkar. Övernattar gör du och hästen hos någon av våra värdfamiljer. Där får hästen mat och plats i stall eller hage och du själv kost och logi.

Varje etapp är mellan 15 och 40 km lång. Hos värdfamiljerna kan du välja vilken servicenivå du vill ha, från det allra enklaste till helpension.

Ridled Sörmland passar lika bra för cowboyen, som nöjer sig med sadeln som huvudkudde och en falukorv i sadelväskan, som för lyxliraren, som vill att långritten/turen ska vara flärdfull också.

Ridleden passerar utflyktsmål som exempelvis Julita – Sveriges Lantbruksmuseum.

Textkälla Ridled Sörmlands webbplats.

Ridled Sörmland Ridled Sörmland
Katrin Jägerup
070 765 38 46
bokning@ridleden.se

2 hours ago

Visit Katrineholm

Fredagsbesöket! 🖌🎨
.
Nytt år, nya möjligheter! Och kanske lite nya projekt också? Vi har gjort ett besök hos Elerts Färg & Tapeter på Fredsgatan i Katrineholm! Här kommer du in i en djungel av inspiration och möjligheter!
Elerts Färg & Tapeter är ett familjeföretag som drivits i generationer. Idag är det Cecilia som driver och utvecklar butiken! Här säljs exklusiva tapethantverk som du inte hittar i alla tapetbutiker. Vet du inte riktigt vad du ska välja eller hur du ska gå tillväga för att skapa en härlig atmosfär i ditt hem? Boka stilhjälpen! Elerts kunniga personal guidar dig till ett hem i din stil! Hur bra service! 👌🏻

Lycka till med just ditt projekt och ha en fantastisk helg i vintervädret! ❄️
#elerts #elertsfärg #nordsjöidedesign #nordsjöfärg #ulricehamnstapetfabrik #göromhemma #renovering #katrineholm #dugörkatrineholm
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »