Själalyft – Yoga, meditation & hälsa

Yoga • Meditation • Mindfulness • Personlig utveckling • Mental träning • Friskvård  • Kurser • Föreläsningar • Utbildningar
– Allt inom hälsa med ett helhetsperspektiv!

Hej, jag heter Anna-Sandrine Larsson. Jag har en vision om att vi alla besitter större krafter att må bra och ha balans i våra liv än vi generellt tror. Vi har alla både motivation och tillräckligt med drivkraft djupt inom oss själva. Genom egna erfarenheter har jag lärt mig att jag kan påverka mitt eget mående i större utsträckning genom att välja ett intuitivt fokus för min observation. Min egen, inre resa har frigjort mig från destruktiva mönster och hjälpt mig finna min egen sanning och väg i livet, en väg som vi alla har inom oss. Min ambition idag är att inspirera Dig som företagare, förskole- skol- eller fritidspersonal, privatperson eller föreningsmedlem till att lyfta dig själv och din organisation och finna nya kvalitéer och drivkrafter inom hälsa.

Alla mina aktiviteter skräddarsys för att passa det sätt just du/ni behöver just nu. Jag är stationerad i Vingåker, men reser gärna till din ort när så önskas. Jag undervisar alltid med en individanpassad nivå och därför passar mina utbildningar för alla, både stora och små, män som kvinnor i alla tänkbara kroppar, konditioner och förutsättningar. Här på hemsidan kan du läsa mer om yogans och meditationens positiva effekter för vårt välbefinnande och det utbud av kurser och utbildningar jag tillhandahåller.

3 months ago

Själalyft

Tillsammans går vi starka in i sommaren! Ny chans att komma i form med YOGA - för dig som är social + dig i karantän. 💜 YOGA med oss för ett bättre immunförsvar, en mjukare kropp och ett lättare sinne!

Nu börjar en ny yogakurs igen.
Var: Vingåkers folkets park eller hemifrån ditt vardagsrum via hangouts.
När: onsdagar v17-23 kl17:45-19:15
Hur: Du arbetar med din egen kropp på den nivå du är. Du får lära dig att djupandas och röra kroppen i takt med din andning. Och mycket mer!
Pris: 7ggr 1150kr, alt 200kr/gång.
Frågor: Jag älskar frågor! Ring/messa mig på 070-4381322. Vi ses! 💞 Anna-Sandrine
... See MoreSee Less

View on Facebook

Själalyft – Yoga, meditation & hälsa Brukskvarnsvägen 14
643 95 Vingåker

18 hours ago

Visit Katrineholm

Glassugen?! 🍨 Då måste ni prova glassen på Djulö Glasscafé! Här finns gräddglass från SIA Glass med 24 olika smaker på kulglass! Alla hittar garanterat sin favorit 😋 Och du, det är öppet alla dagar i veckan kl 11.00-19.30! 🍦 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »