Synoptik

Hos oss hittar du allt du behöver för dina ögon: glasögon, solglasögon, kontaktlinser och linsvätskor. Vår kunniga personal ger dig inte bara en professionell synundersökning utan du kan också få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister för att hitta bågarna som passar just dig. Vi har ett stort urval av glasögonbågar, i alla prisklasser.

Är du inte nöjd får du byta bågar och glas inom 3 månader. Trygghetsgarantin kostar inget extra och innehåller allt du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar när du handlar hos oss.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

5 months ago

Synoptik Sverige

På Synoptik brinner vi för det personliga mötet och att du som kund ska få det bästa för dina ögon. Därför är vi otroligt glada och stolta att vi är nominerade till Sveriges bästa butikskedja 2020.
Nu behöver vi din röst för att vinna! Stort tack. customer.flowapp.nl/sv-se/participation/8ac7fe92-2bde-47ae-9a20-f3a1d4ace02d#utm_source=www.arets...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Synoptik Violen Gallerian
Köpmangatan 24
641 30 KATRINEHOLM

När snön täcker backen blir vi väl alla barn på nytt!! Snö bjuder in till ett flertal roliga aktiviteter för både stora och små! På Sköldinge Idrottsplats hittar du tillexempel både pulkabacke och skridskobana! Har du fler tips på bra pulkabackar, dela gärna med dig här! ❄🛷 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »