Thorslundkagge

Ut efter Högsjös vackra väg finner ni en oväntad kulturpärla. På tunnbinderiet Thorslundkagge hittar ni mycket mer än bara ektunnor. Vi har stolt bevarat hantverkskunskaper som är mer än 2500 år gamla och vi visar gärna upp hur vi arbetar för att det historiska hantverket ska bindas samman med framtiden i vår verksamhet. Passa på att boka en av våra guidade visningar, dryckesprovningar eller besök vårt museum Ekliggarnas sal där vi tillsammans med Spritmuseum i Stockholm presenterar sammanlagt 14 historiska ekliggare som tidigare använts till framförallt punchlagring av Cederlunds och som idag räknas som något av en nationalskatt. Hur dessa fantastiska ekliggare till slut hittat hem till Högsjö är en historia i sig. Det visar sig att det kanske inte var en slump att de hamnade hos oss på Thorslundkagge.

 

I vår fabriksbutik hittar ni ektunnor för både dryckeslagring och trädgården. Vi tar med glädje emot bokade besök året runt. Hör av er till oss på visning@kagge.com så bokar vi in ett besök.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Thorslundkagge Brevensvägen 4
643 62 Högsjö

1 day ago

Visit Katrineholm

Confetti på en tisdag?! Ja varför inte! 🎊 De sista förberedelserna är nämligen strax klara på torgets isbana, så ikväll är ni varmt välkomna att börja göra piruetter, åttor och andra konster! ⛸
.
Vi tänker på att vi är rädda om varandra och håller därför avstånd och visar hänsyn ♥️
.
Ha en underbar start på december månad! ❄️
.
#dugörkatrineholm #isbanankatrineholm #katrineholmcentrum #katrineholm #trippelsaltomedskruv
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »