TT Clean Solution

TT Clean Solution är ett serviceföretag som startades våren 2017 av fyra personer, intresserade av problemlösningar . Vi  brinner för att göra affärer med hjärtat.
Bolaget utgår från Hotel Statt på Storgatan 20 i Katrineholm, där vi har vår bas och stor del av vår verksamhet.

Vår VD/verksamhetsansvarig, Maria Fredriksson, har lång erfarenhet av servicetjänster och har i många år arbetat med  servicelösningar.
Vi på TT Clean Solution AB har tillsammans över 100 års erfarenhet av städtjänster, och vi jobbar dagligen med att skaffa  oss nya erfarenheter .

Vi levererar service inom en rad olika tjänsteområden med fokus på städtjänster. Exempel på städtjänster som vi utför är Daglig städning,  hotellstädning, storstädning, fönsterputs, golvvård , rut-tjänster och ”städ hemma hos”. I vårt nätverk finns även kontorstjänster, växel- och receptionslösningar och värdar/eventpersonal.

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

4 months ago

TT Clean Solution AB

Två av fem som var med på stor flyttstäd idag. Resurser finns och vi är alltid redo. Teamwork💚 ... See MoreSee Less

View on Facebook

TT Clean Solution Storgatan 20
641 45 Katrineholm

2 hours ago

Visit Katrineholm

Fredagsbesöket! 🖌🎨
.
Nytt år, nya möjligheter! Och kanske lite nya projekt också? Vi har gjort ett besök hos Elerts Färg & Tapeter på Fredsgatan i Katrineholm! Här kommer du in i en djungel av inspiration och möjligheter!
Elerts Färg & Tapeter är ett familjeföretag som drivits i generationer. Idag är det Cecilia som driver och utvecklar butiken! Här säljs exklusiva tapethantverk som du inte hittar i alla tapetbutiker. Vet du inte riktigt vad du ska välja eller hur du ska gå tillväga för att skapa en härlig atmosfär i ditt hem? Boka stilhjälpen! Elerts kunniga personal guidar dig till ett hem i din stil! Hur bra service! 👌🏻

Lycka till med just ditt projekt och ha en fantastisk helg i vintervädret! ❄️
#elerts #elertsfärg #nordsjöidedesign #nordsjöfärg #ulricehamnstapetfabrik #göromhemma #renovering #katrineholm #dugörkatrineholm
... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »