Lär dig Reiki – världens mest spridda healingmetod

Healing. Namnet klingar flummigt i många öron. Någon slags magisk handpåläggning som mirakulöst tar bort alla problem. Sanningen är att healing är något vi alla gör dagligen, även om vi inte är medvetna om det. Ett leende, ett uppmuntrande ord, en klapp på axeln, en kram t.ex. Det är en förmåga vi alla har medfött, och kan välja att utforska och utveckla för att medvetet använda den.

Reiki 1 är en utbildning som riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och healing och vill utöka din kunskap och förmåga för att utvecklas själsligt, må bättre kroppsligt och kunna hjälpa andra med samma sak. Det är enkelt att lära och använda och hjälper dig fylla på vardagen med kärleksfull energi. Du får hjälp att omprogrammera negativa tankebanor och inställningar till positiva och kärleksfulla tankar, och du lär dig föra energin vidare till andra såväl fysiskt som mentalt.

Inga förkunskaper behövs, alla kan lära sig, alla är välkomna.

Reiki 1: 14-15/9,  Fjällskäfte, Katrineholm
Reiki 2: 16-17/11,  Fjällskäfte, Katrineholm

Läs mer på www.elvegard.se  

eller ring Åsa, 070 422 28 74

Varmt välkommen!

 

18 hours ago

Visit Katrineholm

Glassugen?! 🍨 Då måste ni prova glassen på Djulö Glasscafé! Här finns gräddglass från SIA Glass med 24 olika smaker på kulglass! Alla hittar garanterat sin favorit 😋 Och du, det är öppet alla dagar i veckan kl 11.00-19.30! 🍦 ... See MoreSee Less

View on Facebook
[asbra-instafeed]
Translate »