Kategorier

Möten

Vi hjälper er med konferensen
– på en plats där ni får lust att mötas

Inom affärsområdet konferens arbetar +Katrineholm med konferensarrangemang från ax till färdigt genomförande. +Katrineholm utgår från checklistan som hjälper er att komma ihåg alla detaljer inför er konferens eller ert kongressarrangemang.

Vi hjälper er att hålla ordning på hela arrangemanget. Bolagets anslutna konferensanläggningar ligger strategiskt bra placerade mitt i Sveriges logistiska knutpunkt, med enkla och väl fungerande transportvägar. I Katrineholm finns förutsättningar att mötas mitt i eller halvvägs.

+Katrineholm hjälper er att samordna boende, transporter, mat, marknadsföring och underhållning samt att vi erbjuder smarta, kreativa och annorlunda lösningar. Vi kan hjälpa er från idéstadiet till genomförandet och uppföljningen, allt tillsammans med någon av våra duktiga medlemmar. Förutom konferenser kan vi hjälpa till med jubileum, mässor, utställningar och evenemang.

Vi är din partner för konferenser i Sveriges Lustgård – en plats där du får lust att mötas. Kontakta oss så berättar vi mer!